Parada SkirtBike la Cluj-Napoca în cadrul Zilelelor Clujului

de | mai 17, 2023

Parada SkirtBike organizatã în orașul nostru la inițiativa Rotary Club Cluj-Napoca Opera, este cea mai mare comunitate a biciclistelor din România (prezentă în 20 de orașe).

În 20 mai 2023, în cadrul Zilelelor Clujului, Clubul Rotary Cluj-Napoca Opera, organizează o paradă pe biciclete din seria evenimentelor SkirtBike, la care sunt invitate să participe toate iubitoarele acestui vehicul ecologic. Desigur, și domnii sunt asteptați si încurajați sa ia parte la acest eveniment.

Punctul de start al paradei va fi în Parcul Central Aleea Podul Napoca (Langa UAD) la ora 14:00, traseul se va desfășura astfel: TUR: Parcul Central lângă Podul Napoca – Str. George Coșbuc – Str. Cardinal Iuliu Hosu – str. Emil Isac – Piața. Lucia Blaga – Str. Napoca – Piața Unirii latura de Sud cu RETUR: Piața Unirii latura de Est – Str. Regele Ferinand – Str. Barițiu- Splaiul Independenței – Parcul Central Intrarea de lânga Podul Napoca, iar sosirea va avea loc la ora 14:30, unde toată lumea va fi așteptată într-un spațiu destinat recreerii. Există un link de înscriere accesibil pe paginile media ale clubului și ale evenimentului, unde participantele sunt rugate să își confirme prezența (https://bit.ly/SkirtBike ).

Bicicletele vor putea fi decorate cu flori, moriști și baloane puse la dispoziție de organizatori, va fi disponibil un spațiu special amenajat pentru cei care doresc să fie însoțiți de animale de companie, un colț destinat fotografiilor, unde un fotograf profesionist va fi accesibil celor care își doresc să imortalizeze această amintire.

Parada Skirt Bike s-a născut din nevoia de a crea un mediu confortabil și cald, plin de sensibilitate și toleranță pentru toate femeile care-și doresc să se întâlnească și să se cunoască unele pe altele mai bine, cu intenția clară de a da naștere unei comunități incluzive, în care participantele să găsească o cale de a comunica și a se identifica în propria lor feminitate.

Proiectul își dorește sã ridice problema conștientizării fenomenului violenței în familie. În acest sens, Comunitatea Skirt Bike susține Centrul pentru Prevenire și Combatere a  Violenței Domestice din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Scopul acestui centru este de a asigura asistență pentru victimele care îi sunt sesizate sau cele care se adresează direct și de a identifica soluții pentru siguranța acestora, atât consiliere psihologică, cât și consiliere juridicã acolo unde este nevoie.

Sponsorii evenimentului sunt: Hexagon Offices, Morphoza, Cemacon, MiliVet Cluj, Pegas, Aqua Carpatica, La Vie en Rose, Maros Bike, Dr. Lavinia Florian, Hmdi Media Pro, Stradale, 18Gym, World Class, Dr. Green, Reparo Mobility, Simplo Studio Design, si altii.

Echipa de organizatori este formată din membri ai Rotary Club Cluj-Napoca Opera, club care s-a născut din visul unui grup de prieteni care în 2017 au decis că ideile și idealismul lor pot servi mai bine comunitatea din care fac parte, unite și închegate într-un nucleu comun, ce pe parcursul ultimilor șase ani a reușit să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte cu impact în societate.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Duminică, 18 februarie, și marți, 20 februarie, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției: „Crăiasa Zăpezii”. De asemeni, sâmbătă, 17 februarie, pe aceeași scenă...