Părintele Prof. Stelian Tofană conferențiază joi, la Dej, despre rugăciune în familie

de | oct. 25, 2022 | Actualitatea religioasă

Părintele Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, titularul catedrei de „Studiul Noului Testament” din cadrul Facultatății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, va susține o conferință despre familie la Dej.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu, demarat în urmă cu trei ani, intitulat „Familia și societatea. Ce ne spune Biblia?”

Este vorba despre un proiect mai amplu axact pe accentuarea valorilor și a importanței familiei naturale și creștine pentru societatea de azi are ca obiectiv conștientizarea tinerilor din Daesh, dar nu numai a lor, ci a tuturor oamenilor de faptul singurul loc în care își pot găsi împlinirea de. Viața din toate punctele de vedere este familia pe care cei tineri trebuie o întemeieze și apoi dimpreună cu noi toți o apere și o promoveze. Familia este singurul loc care te ajută nu te risipești. Se găsește un sens prin copii la toată osteneala ta de o viață vor avea loc pe lângă conferință și diferite manifestări culturale, toate acestea menite cultive la. Un loc conștiința omului de azi trebuie apere promoveze familia naturală. Intenționez ca astfel de proiecte axate pe tema familie le inițiez și în alte orașe, cu sprijinul tuturor bisericilor creștine de acolo al instituțiilor civile locale, al oamenilor cu poziție în societate care mai sunt conștienți de pericolul care ne pândește azi mai mult ca oricând.

Evenimentul, organizat de Protopopiatul Ortodox Român Dej, alături de Primăria Municipiului, va avea loc joi, 27 octombrie, de la ora 18.00 la Centrul Cultural Arta. Tema întâlnirii este „Știm, sau nu știm să ne rugăm?”.

Părintele Prof. Stelian Tofană conferențiază joi, la Dej, despre rugăciune în familie

Ultimele articole

Mitropolitul Andrei împlinește 74 de ani | Aniversare

Mitropolitul Andrei împlinește 74 de ani | Aniversare

Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, împlinește astăzi, 24 ianuarie 2023, vârsta de 74 de ani. Scurtă biografie Înaltpreasfințitul Părinte Andrei (Ioan Andreicuț) s-a...