Parohia clujeană „Sfânta Treime” organizează cea de-a doua ediție a Campaniei caritabile „Dăruiește celor nevoiași!”

de | mart. 14, 2017 | Actualitatea religioasă, Uncategorized

Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” organizează  în preajma sărbătorilor de Paște, cea de-a doua ediție a Campaniei umanitare „Dăruiește celor nevoiași!”.

Dacă de Crăciun, membrii parohiei au reușit cu ajutorul credincioșilor să facă o bucurie unui număr de 80 de copii din centrele clujene de plasament, de data aceasta organizatorii și-au propus să își îndrepte atenția spre vârstnicii lipsiți de ajutor. Așadar, le vor pregăti pachete cu alimente neperisabile, obiecte de igienă personală sau alte lucruri necesare gospodăriei,pe care le vor distribui apoi oamenilor aflați în nevoie.

Pentru toți cei care vor să contribuie, ajutoarele se pot duce la sediul parohiei (str. Bisericii Ortodoxe, Nr.10) până în data de 5 aprilie 2017.

 

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...