Parohia Ortodoxă “Sfânta Treime” – Florești “Școala de vară” 2017

de | sept. 3, 2017 | Activități parohiale

În perioada 1-31 august 2017, în parohia „Sfânta Treime” – Florești, Protopopiatul Năsăud, s-a desfășurat programul educativ-catehetic ”Școala de vară”, organizat de Parohia Florești, cu sprijinul Școlii Gimnaziale Nimigea, a transmis pentru radio Renașterea pr. Paul Gavriloaie, corespondentul în protopopiatul Năsăud. Beneficiarii au fost elevii claselor primare din localitate, programul vizând pregătirea lor pentru începutul noului an școlar.

Astfel, timp de trei zile pe săptămână, câte două ore pe zi, sub îndrumarea doamnei învățătoare Ionela-Maria Creța, copiii au făcut temele de vacanță, și-au împrospătat cunoștințele acumulate la școală și s-au relaxat în cadrul atelierelor, jocurilor didactice și sportive. Programul a fost întregit prin ore catehetice și momente de rugăciune, alături de pr. paroh Ioan Creța.

În cadrul întâlnirii finale, una a prieteniei și bucuriei, copiii au primit diplome de participare și mici daruri, cu promisiunea că vor participa și vara viitoare.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...