Paștile Blajinilor în Episcopia Sălajului

de | mai 5, 2019

De „Paștile Blajinilor”, duminică  4 mai, în Parohia Ortelec, părintele Nicolae Gudea a organizat pentru toți văduvii din comunitate o agapă creștinească, în scopul de a oferi tuturor celor care au petrecut în singurătate Praznicul Învierii,  prilejul de a înțelege că în biserică nu suntem singuri niciodată,  ci parte a unei familii mari, ce poartă grija tuturor.

Masa, oferită  la subsolul bisericii noi, a fost și un pretext pentru cei 50 de văduvi din Parohia Ortelec de socializare, de mângâiere, de împărtășire a necazurilor și  suferințelor cu care se confruntă dar și a  bucuriilor sau  împlinirilor .

Nu au fost uitați nici văduvii care, din pricina problemelor de sănătate nu au reușit să ajungă la acest eveniment, pentru ei, biserica pregătind 30 porții din masa de prânz, care au fost livrate la locuințele lor.

 

Consilier social, Pr. Claudiu Nechita

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-au reunit joi, 11 iulie 2024, în ședință de lucru. Întrunirea ierarhilor Bisericii noastre a fost găzduită în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei și a fost prezidată de Preafericitul Părinte...