Peste 120 de copii, la cea de VI-a ediție a Festivalului de colinde și tradiții „Crăciunul la români”

de | dec. 13, 2016

A VI-a ediție a Festivalului de colinde și tradiții „Crăciunul la români” a avut loc luni, 12 decembrie 2016, în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Peste 120 de copii din școlile clujene au vestit Nașterea Mântuitorului prin colinde și scenete, iar la final au primit daruri din partea parohiei. Instituțiile reprezentate au fost Liceul Teoretic „Eugen Pora”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” și Liceul Special pentru Deficienți de Vedere.

Prezent la eveniment, inspectorul de religie al județului Cluj, părintele Marian Sidon i-a felicitat pe copii și pe profesori pentru momentele pregătite, dar și pe organizatorii festivalului. El a subliniat că această manifestare este dovada faptului că educația nu poate fi făcută fără Biserică și fără Dumnezeu.

„Nu vom putea zidi suflete și nici să acumulăm cunoștințe, dacă nu ne va lumina Duhul Sfânt. Iar acest lucru se face printr-o colaborare frumoasă”, a mai spus părintele Marian Sidon.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...