Peste 250.000 de lei strânși de Arhiepiscopia Clujului pentru victimele din Colectiv

de | dec. 11, 2015

Credincioșii și preoții din Arhiepiscopia Clujului au ales să fie aproape de victimele incendiului din clubul Colectiv și a familiilor acestora. În urma apelului la faptă bună adresat credincioșilor de Mitropolitul Clujului, în bisericile, mănăstirile Eparhiei şi la Catedrala Mitropolitană a fost organizată o colectă, în urma căreia s-au strâns peste 250 de mii de lei, a declarat Mitropolitul Clujului:

„Ne doare tare sufletul pentru cei ce au plecat în eternitate, pe neașteptate, ne doare sufletul și pentru părinții lor care suferă și pentru cei ce sunt în spital și ne rugăm lui Dumnezeu să-i facă sănătoși. Ei, în situația aceasta, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, pe lângă faptul că îi îndeamnă pe oameni să fie mărinimoși, am trimis o circulară și la îndemnul  ei creștinii din Arhiepiscopia noastră au strâns peste 250 de mii de lei, bani care au fost adunați cu gândul la cei ce au suferit în catastrofa din București”.

Banii vor fi trimişi direct familiilor celor răniţi care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informaţiilor şi a datelor personale obţinute din partea Ministerului Sănătăţii.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Joi, 30 noiembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...