Piatra de temelie pentru o nouă biserică, în cartierul bistrițean Viișoara

de | apr. 15, 2016

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, a pus marți, 12 aprilie 2016, piatra de temelie la noua biserică ce se va construi în cartierul bistrițean Viișoara și care va fi ocrotită de „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Slujba a început la ora 12:30 și a fost oficiată în prezența unui număr mare de preoți, credincioși și de oficialități locale. La finalul slujbei Mitropolitul Clujului a vorbit despre rolul pe care l-au avut sfinții împărați Constantin și Elena în istoria Bisericii Creștine:

Parohia Viișoara II a fost înființată în anul 2013 și i-a fost încredințată părintelui Călin Sigartău, care va avea și misiunea de a ridica noua biserică, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în protopopiatul Bistrița, Pr. Emanuel Vidican.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...