Piatra de temelie pentru o nouă biserică, în cartierul bistrițean Viișoara

de | apr. 15, 2016 | Actualitatea religioasă

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, a pus marți, 12 aprilie 2016, piatra de temelie la noua biserică ce se va construi în cartierul bistrițean Viișoara și care va fi ocrotită de „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Slujba a început la ora 12:30 și a fost oficiată în prezența unui număr mare de preoți, credincioși și de oficialități locale. La finalul slujbei Mitropolitul Clujului a vorbit despre rolul pe care l-au avut sfinții împărați Constantin și Elena în istoria Bisericii Creștine:

Parohia Viișoara II a fost înființată în anul 2013 și i-a fost încredințată părintelui Călin Sigartău, care va avea și misiunea de a ridica noua biserică, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în protopopiatul Bistrița, Pr. Emanuel Vidican.

Ultimele articole

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

De Ziua Culturii Naționale și a comemorării marelui poet Mihai Eminescu, la 172 de ani de la nașterea sa, la Cluj-Napoca a avut loc un eveniment religios și cultural-artistic, în prezența reprezentanților cultelor religioase din municipiu, a autorităților civile și...