Bright Star

de | sept. 30, 2015

„Bright star” este o dramă romantică realizată în anul 2009. Jane Campion este regizoarea acestui film și tot ea semnează și scenariul, bazat pe o lucrare biografică despre poetul John Keats, scrisă de Andrew Motion. Mark Bradshaw a compus coloana sonoră a acestui film. În rolurile principale joacă actorii Ben Whishaw și Abbie Cornish. În roluri secundare apar, printre alții, actorii Paul Schneider, Kerry Fox și tânărul Thomas Sangster. Pentru cei care iubiți poveștile de dragoste, dar și pentru cei care iubiți literatura și apreciați puterea cuvântului scris, această dramă (de-a dreptul poetică) nu trebuie ratată!

bright-star-indexbright-star-bright-star-06-2009-5-g2821dc0dbba3e36fba4319a67e95bb5498fb117c

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Bright Star
Bright Star
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Mai multe

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 128 (129)

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 128 (129)

Psalmul 128, în care vedem cum poporul asuprit își regăsește încrederea, este dedicat tuturor celor care se căiesc şi poartă în sine nădejdea și răbdarea pentru Dumnezeu. Astfel, un om, sau poporul întreg, îşi aduce aminte de nenumăratele necazuri îndurate în timp şi...

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P2

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P2

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.