Healing

de | apr. 15, 2016

„Healing” sau „Vindecare”, este o dramă produsă în Australia în anul 2014. Filmul este regizat de Craig Monahan, care a contribuit și la scrierea scenariului, alături de Alison Nisselle. Coloana sonoră este compusă de talentatul David Hirschfelder, iar de filmări s-a ocupat Andrew Lesnie. În rolurile principale joacă Hugo Weaving și Don Hany, iar în roluri secundare evoluează Xavier Samuel, Mark Leonard Winter și Anthony Hayes.

„Healing” este inspirat de evenimente reale, fiind „o poveste despre răscumpărare, despre descoperirea speranței și vindecarea spiritului – în cel mai neașteptat loc, pentru cei mai neașteptați oameni”.

Healing-04-1thenewdaily_supplied_090514_healing_movieHEALING-XAVIER

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Healing
Healing
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Mai multe

Cine a fost Ioan Botezătorul? (Pr. Prof. Stelian Tofană) P3

Cine a fost Ioan Botezătorul? (Pr. Prof. Stelian Tofană) P3

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.

Cine ne vrea proști? (II)

Cine ne vrea proști? (II)

„Cei proști și neiscusiți iau în râs cuvintele și nu vor să le asculte dacă acestea mustră nepriceperea lor, ci vor ca toți să fie întru toate asemenea lor. La fel și cei desfrânați se silesc să arate pe ceilalți toți mai răi decât dânșii, socotind să vâneze pe seama...