Man of Steel

de | iul. 30, 2016

„Man of Steel” sau „Omul de oțel” este un film de acțiune SF produs în anul 2013. Regizorul acestui film este Zack Snyder. Scenariul filmului este semnat de David S. Goyer, care a fost ajutat în conturarea poveștii de Christopher Nolan. Coloana sonoră a filmului este semnată de Hans Zimmer. În rolurile principale joacă actorii Henry Cavill, Amy Adams și Michael Shannon. În roluri secundare aveți ocazia să-i vedeți pe Diane Lane, Kevin Costner și Laurence Fishburne.

Filmul spune povestea începuturilor lui Superman, cu aventurile căruia am crescut marea majoritate dintre noi, însă o face într-o manieră nouă și interesantă, fiind un bine-venit remake al uriașei povești a lui Superman.

films-14Man-Of-Steel-wallpaper-22016-02-25-202644-96UHQ-BVS-SupermanFirstLook

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Man of Steel
Man of Steel
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Mai multe

Cine a fost Ioan Botezătorul? (Pr. Prof. Stelian Tofană) P3

Cine a fost Ioan Botezătorul? (Pr. Prof. Stelian Tofană) P3

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.

Cine ne vrea proști? (II)

Cine ne vrea proști? (II)

„Cei proști și neiscusiți iau în râs cuvintele și nu vor să le asculte dacă acestea mustră nepriceperea lor, ci vor ca toți să fie întru toate asemenea lor. La fel și cei desfrânați se silesc să arate pe ceilalți toți mai răi decât dânșii, socotind să vâneze pe seama...