Remember the Titans

de | feb. 17, 2016

„Remember the Titans” sau „Amintiți-vă de Titani”, este un film extrem de frumos, în centrul căruia se află povestea reală a unei echipe de fotbal american. O mână de băieți tineri, care au învățat o națiune întreagă ce înseamnă să îl asculți pe cel de lângă tine, înainte de a pronunța o sentință. Pelicula a fost realizată în anul 2000, avându-l ca regizor pe Boaz Yakin. Scenariul filmului este scris de Gregory Allen Howard. Unul dintre producătorii acestui film este celebrul Jerry Bruckheimer (cel care a stat în spatele unor seriale și filme de lung metraj celebre, cum ar fi „Comoară Națională”, „Pirații din Caraibe” sau „Călărețul singuratic”). Coloana sonoră a acestui film a fost realizată de Trevor Rabin. În rolurile principale joacă actorii Denzel Washington și Will Patton. În roluri secundare apar Ryan Hurst, Ryan Gosling, Hayden Panettiere, Kate Bosworth și alții.

Filmul spune povestea ascensiunii echipei de fotbal american „Titans” (Titanii), a liceului T.C.Williams – un grup de băieți care au învățat să lupte împreună, sub atenta supraveghere a celor doi antrenori ai echipei, dând orașului lor, dar și întregii țări și poate lumii întregi, un exemplu al puterii pe care o pot avea oamenii atunci când sunt dispuși să treacă peste diferențele care îi despart și să lupte împreună pentru ceva mai important.

1446085064_remember-the-titans-diRemember-the-Titanstitans-16

Filmul saptamanii
Filmul saptamanii
Remember the Titans
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Emisiuni recente

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P4

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P4

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00.