Wolf Totem (Totemul lupului)

de | sept. 5, 2016

„Wolf  Totem” sau „Totemul lupului”, este o dramă produsă în China în anul 2015, rezultatul unei colaborări culturale între China și Franța. Filmul este regizat de Jean-Jacques Annaud, care este și unul din producătorii principali ai peliculei. La scenariu au lucrat Alain Godard, John Collee și Lu Wei, dar și-a adus aportul și regizorul. Actorii chinezi din rolurile principale sunt Feng Shaofeng și Baasanjav Mijid. În roluri secundare joacă Shawn Dou, Ankhnyam Ragchaa și Yin Zhusheng. Coloana sonoră extraordinară a filmului, a fost compusă de James Horner și este printre ultimele realizări ale regretatului compozitor.

„Totemul lupului” este bazat pe romanul semi-autobiografic cu același titlu, publicat în anul 2004, al cărui autor este Jiang Rong. Am avut marea satisfacție de a citi acest roman în două volume și vi-l recomand cu cea mai mare căldură!

letzte-wolf-der-1-rcm0x1920uletzte-wolf-der-3-rcm0x1920u635749764655235716-XXX-WOLF-TOTEM-MOV-DCB-74952549

Filmul saptamanii
Filmul saptamanii
Wolf Totem (Totemul lupului)
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Emisiuni recente

Perioada Triodului

Perioada Triodului

Perioada Trodului este un timp de rugăciune mai intensă, de ascultare mai atentă a Sfintelor Scripturi, o perioadă de pocăință și de înmulțire a faptelor bune, în special a milosteniei arătată față de cei în nevoie, față de cei săraci. Triodul ne cheamă la pocăință și...