Woman in gold (Femeia în aur)

de | iun. 27, 2015

„Woman in gold” sau „Femeie în aur” este o dramă de producție britanico-americană, realizată în 2015. Filmul este regizat de Simon Curtis iar scenariul poartă semnătura lui Alexi Kaye Campbell. La alcătuirea coloanei sonore a filmului au colaborat Martin Phipps și celebrul Hans Zimmer. Responsabil cu filmările deosebit de frumoase din acest film a fost Ross Emery. În rolurile principale joacă Helen Mirren și Ryan Reynolds. În roluri secundare apar, printre alții, Katie Holmes, Daniel Bruhl și Anje Traue.

„Woman in gold” este bazat pe povestea reală a Mariei Altmann. Ajutată de un tânăr avocat, ea s-a luptat foarte mulți ani pentru restituirea unui obiect de o valoare imensă pentru unii, dar inestimabilă pentru ea. Veți vedea și despre ce este vorba….

wig-poster201506081316361337875001-08790

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Woman in gold (Femeia în aur)
Woman in gold (Femeia în aur)
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/emil-metea/" target="_self">Emil Metea</a>

Emil Metea

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, realizatorul emisiunii „Filmul săptămânii”.

Mai multe

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 128 (129)

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 128 (129)

Psalmul 128, în care vedem cum poporul asuprit își regăsește încrederea, este dedicat tuturor celor care se căiesc şi poartă în sine nădejdea și răbdarea pentru Dumnezeu. Astfel, un om, sau poporul întreg, îşi aduce aminte de nenumăratele necazuri îndurate în timp şi...

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P2

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P2

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.