Pr. Constantin Necula invitatul preoților clujeni la prima ședință din acest an

de | ian. 13, 2016 | Activități parohiale

Pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu le-a vorbit luni, 11 ianuarie 2016, preoților clujeni despre „Biserica Ortodoxă în fața provocărilor lumii contemporane ”

Părintele profesor a fost invitatul primei ședințe lunare a protopopiatului Cluj II, din acest an calendaristic ce a avut loc la biserica parohiei cu hramul „Sf. Alexandru”.

În deschiderea ședinței a fost oficiată, de către un sobor de preoți Slujba de Te-Deum.
A participat la ședință și profesorul Corneliu Szekely-Hategan care a prezentat proiectul Săptămâna Căsătoriei, eveniment dedicat cuplurilor căsătorite, care se desfăşoară anual, în perioada 7-14 februarie.

La final, părintele protopop Gheorghe Braica le-a transmis preoților comunicările curente ce țin de administrarea parohiilor.

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...