Pr. Constantin Necula invitatul preoților clujeni la prima ședință din acest an

de | ian. 13, 2016

Pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu le-a vorbit luni, 11 ianuarie 2016, preoților clujeni despre „Biserica Ortodoxă în fața provocărilor lumii contemporane ”

Părintele profesor a fost invitatul primei ședințe lunare a protopopiatului Cluj II, din acest an calendaristic ce a avut loc la biserica parohiei cu hramul „Sf. Alexandru”.

În deschiderea ședinței a fost oficiată, de către un sobor de preoți Slujba de Te-Deum.
A participat la ședință și profesorul Corneliu Szekely-Hategan care a prezentat proiectul Săptămâna Căsătoriei, eveniment dedicat cuplurilor căsătorite, care se desfăşoară anual, în perioada 7-14 februarie.

La final, părintele protopop Gheorghe Braica le-a transmis preoților comunicările curente ce țin de administrarea parohiilor.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Marți, 30 ianuarie 2024, în ziua de prăznuire a Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, Parohia Dej 3 - Dealul Florilor și-a prăznuit hramul. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,...