Pr. Prof. Univ. dr. Vasile Stanciu, la Gala de Decernare a Premiilor Excellentia 2018

de | mai 31, 2018

Miercuri, 30 mai 2018, începând cu ora 17.00, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, a avut loc Gala de Decernare a Premiilor Excellentia 2018, eveniment organizat de către Consiliul Studenților din Univeritatea Babeș-Bolyai.

Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul urmărește premierea studenților și profesorilor din cadrul fiecărei facultăți, care se remarcă prin excelență în domeniul lor de activitate şi care s-au remarcat prin rezultate deosebite și aprecieri din partea membrilor comunității academice.

De la Facultatea de Teologie Ortodoxa, la propunerea studenților și în urma votului liber exprimat pe platforma CSUBB, titlul de PROFESOR EXCELLENTIA, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru prestaţia didactică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedite în îndeplinirea misiunii de educare şi formare a studenţilor, i s-a acordat părintelui prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul Facultății.

Titlul de STUDENT EXCELLENTIA, la propunerea studentilor Facultății de Teologie Ortodoxă și în urma votului liber exprimat pe platforma CSUBB, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru prestaţia academică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedite în comunitatea academică, i s-a acordat studentului Lazăr Alexandru, anul III, nivel licență.

credit foto: Darius Echim

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA