Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, despre „Farmecul toxic al Iluziei”, la Berăria Culturală

de | nov. 2, 2022

Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, este invitatul următoarei întâlniri organizate sub egida „Berăria Culturală”

Miercuri, 9 Noiembrie 2022, de la ora 19, la CASINO-ul din Parcul Central din Cluj-Napoca, Preasfințitul Părinte Benedict va susține conferința-dezbatere despre „Farmecul toxic al Iluziei”.

„Îi sunt recunoscător Preasfinției Sale că a acceptat imediat această temă pe care am propus-o. Bucuria a fost și mai mare când am realizat, în discuția cu dânsul, că avem același scop: să-i îndemnăm pe semenii noștri, ba chiar să-i provocăm la un exercițiu de raționalizare și conștientizare. Întru Adevăr! Pentru a fi liberi. Și netemători. De a trăi, mai ales”, spune Ion Novăcescu, organizatorul evenimentului.

Intrarea este liberă!

Beraria Culturala este un proiect cultural-artistic al Fundației Armonia, realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesorul Sergiu Mișcoiu de la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napocaa fost distins cu  medalia de Ofițer al Palmelor Academice, în cadrul unei ceremonii publice desfășurate la Ambasada Franței de la București. Această înaltă...

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...