Premierea elevilor de 10 din Parohia „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Cluj-Napoca

de | iun. 27, 2024

Pentru al doilea an consecutiv, Parohia Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Cluj-Napoca a răsplătit excelența elevilor de gimnaziu de la cele trei școli din aria sa: Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” și Școala Gimnazială „Octavian Goga”.

Un număr impresionant de 107 elevi au obținut media anuală 10 în anul școlar 2023-2024 și au fost premiați în cadrul unei ceremonii speciale. Fiecare elev a primit o diplomă de merit, o carte de rugăciuni pentru elevii de gimnaziu, o cutie de bomboane și o bursă în valoare de o sută de lei.

Înainte de festivitatea de premiere, participanții au luat parte la o rugăciune de mulțumire, marcând astfel finalul cu succes al examenului de clasa a VIII-a și încheierea unui an școlar reușit.

Aceste evenimente sunt parte a unei serii dedicate hramului parohiei Sfinții Petru și Pavel. Seria va culmina sâmbătă, 29 iunie, în ziua praznicului Sfinților Apostoli Petru și Pavel, cu oficierea unei Liturghii Arhierești de către Preasfințitul Benedict Bistrițeanul.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Sute de credincioși dejeni au participat în Duminica Cincizecimii, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii. Manifestarea continuă o veche tradiție din Ardeal având în centrul ei rugăciunea pentru roadele pământului și pentru mediul înconjurător la...