Preoții clujeni s-au întâlnit astăzi în ședință de lucru

de | mai 8, 2018 | Actualitatea religioasă

Întâlnirea lunară a preoților clujeni a avut loc astăzi, 8 mai 2018, la Centrul eparhial din Cluj-Napoca.

În deschiderea evenimentului a fost oficiată o slujbă de mulțumire, de la ora 10:00, în capela Seminarului Teologic Ortodox.

Ca de fiecare dată, ședința a debutat cu un cuvânt de bun venit, rostit de Părintele Protopop Alexandru Ciui, în sala Episcop Nicolae Ivan, de la Centrul Eparhial.

În fiecare lună, preoții clujeni se întâlnesc în cadrul ședinței administrative, unde se discută cele mai importante probleme cu care aceștia se confruntă în desfășurarea activității pastoral-misionare.

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...