Prima ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, la Apoldu de Sus | USAMV Cluj-Napoca

de | sept. 25, 2022 | Societate

Oaspeții sunt așteptați cu bucate tradiționale, vinuri din podgoria proprie și concert Pasărea Rock.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza, în 1 octombrie 2022, la Apoldu de Sus (jud. Sibiu), prima ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, un eveniment în premieră, care va reuni  muzica folk-rock cu vinurile albe de calitate și bucatele tradiționale, provenite din fermele și stațiunile universității.

Prima ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, la Apoldu de Sus | USAMV Cluj-Napoca

USAMV Cluj-Napoca produce vinuri din 2020, la podgoriaproprie, situată la circa doi km de Apoldu de Sus, șipânăînprezent are înportofoliușapteetichete: Eruditus, Docentus, Secas, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Traminer Roz și Orange Optimus.Acestevinurialbesuntapreciatedatorităprospețimii, fructuozității, finețiișia bogăției de arome, potențate de o aciditatemairidicată.

”Suntemîncântațisăanunțămorganizareaacestui festival unicînzona Apoldului de Sus, unde ne dorim să sărbătorim recolta bogată din această toamnă în podgoria noastră, Vinea Apoldia Maior. Cu siguranță ne vom bucura împreună de savoarea vinurilor și a bucatelor provenite de la fermele și stațiunile universității, de plimbări prin vie și muzică de calitate.Punctul culminant va fi seara, când vom oferi iubitorilor de muzică rock un concert spectaculos, susținut de binecunoscuta trupă Pasărea Rock. Vă așteptăm cu drag alături de noi la Vinea Apoldia Maior Fest!”, este mesajul rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi.

Trupa Pasărea Rock, o legendă a muzicii rock din România, va performa la Vinea Apoldia Maior Fest în componența Ioji Kappl – bass și voce, Ovidiu Lipan – tobe, Nicu Patoi – chitară, Narcis Tran – voce și chitară 12c, Codruț Croitoru – voce, alături de invitatul special Mircea Baniciu.

Festivalul își va deschide porțile la ora 12.00, iar concertul Pasărea Rock va avea loc de la ora 19.00.

Biletele se găsesc în format electronic pe platforma www.iabilet.ro și în magazinele Flanco și Diverta, iar prețurile sunt diferențiate, în funcția de vârsta participanților. Pentru adulți, biletul este în valoare de 159 de lei,  cost care presupune accesul la festival, mâncare și băutură all inclusivepe durata întregii zile (vin, apă, cafea, ceaun porc și vită, coaste porc cu varză roșie, brânzeturi și mezeluri din producția proprie).

Persoanele cu vârste cuprinse între 14-18 ani au la dispoziție bilete la prețul de 129 de lei, care asigură aceleași beneficii ca și pentru adulți, exceptând consumul de alcool. De asemenea, copiiicu vârste până la 14 ani au acces gratuit, însă doar dacă sunt însoțiți de către un adult.

Locație: Podgoria Vinea Apoldia Maior, Apoldu de Sus (jud. Sibiu) –https://goo.gl/maps/SGaNiGtSPhgqgDAZA

Ultimele articole

AGENDA CULTURALĂ | 21-24 noiembrie 2022

AGENDA CULTURALĂ | 21-24 noiembrie 2022

Opera Națională Română din Cluj-Napoca Sunteți curioși să pătrundeți în lumea primei instituții lirice din România! Dacă da, sunteți așteptați cu mic, cu mare miercuri, 23 noiembrie începând cu ora 15:00, la Tururile ghidate organizate la Opera Națională Română din...

Mai multe din Societate
Campanie de donare de sânge, la Protopopiatul Ortodox Gherla

Campanie de donare de sânge, la Protopopiatul Ortodox Gherla

A doua ediție a campaniei Asociației Filantropia Ortodoxă – filiala Gherla „Și tu poti fii erou – donează sânge”,  desfășurată la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla a ajuns la final. Acțiunea organizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj...

Înscrieri seniori voluntari | Fundaţia Regală Margareta a României

Înscrieri seniori voluntari | Fundaţia Regală Margareta a României

Proiectul Generații continuă în zona Transilvanieiîn anul școlar 2022-2023 reunind copii și mentori seniori în cadrul a 10 centre sociale after-school Un proiect al Fundației Regale Margareta a României, susținut de Hochland România 80 de seniori au oportunitatea de a...