Prima ședință din acest an a preoților din Protopopiatul Cluj I

de | ian. 13, 2017 | Activități parohiale

Joi, 12 ianuarie 2017 a avut loc ședința lunară a preoților din Protopopiatul Cluj I. Începând cu ora 10:30 a fost săvârșită slujba de Tedeum în biserica Sfânta Treime din Cluj-Napoca după care a urmat ședința administrativă condusă de părintele protopop Dan Hognogi.

Invitatul ședinței a fost Preacuviosul părinte Benedict Vesa, secretarul eparhial al Mitropoliei Clujului, care a susținut o prelegere intitulată „Împreună dumiriri pe cale”. Subiectele atinse reprezintă câteva coordonate ale misiunii pastorale: importanta cuvântului ca mod de comunicare si îndreptare către cuminecarea Cuvântului, propovăduirea mesajului autentic al Evangheliei, despre relația preotului cu credincioșii. A urmat o dezbatere pe marginea subiectelor discutate.

În încheiere au fost aduse la cunoștință diverse anunțuri dintre care amintim concertul caritabil pe care maestrul Florin Piersic îl va susține în data de 19 februarie cu scopul de a-i ajuta pe copiii cu deficiențe.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...