Prima zi a anului 2017 la Parohia Surduc

de | ian. 1, 2017

În prima zi a anului 2017, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Surduc, Protopopiatul Jibou.

Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, din care a făcut parte părintele Dan Dregan, protopopul Jiboului. La slujbă au fost prezenți numeroși credincioși, care s-au adunat și în acest an la sfânta biserică, pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu și pentru a-I cere în continuare ajutorul. La finalul Dumnezeieștii Liturghii, Preasfinția Sa a oficiat slujba de Te-Deum, în semn de mulțumire adusă lui Dumnezeu, pentru binefacerile revărsate asupra noastră, în anul care a trecut, dar și pentru a-L ruga, ca în noul an, să-și reverse bunătatea Sa peste noi. După slujba de Te-Deum, Preasfințitul Părinte Petroniu a acordat Părintelui paroh Alin Butaș, o diplomă de apreciere, față de activitatea rodnică desfășurată de către acesta în ogorul Domnului.

La sfârșit, după rostirea cuvântului de învățătură, Preasfinția Sa a oficiat o slujbă de binecuvântare la casa parohială, în urma lucrărilor de modernizare efectuate în ultima perioadă.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...