Proiect catehetic pe tema spovedaniei, în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | mart. 13, 2016 | Activități parohiale

Odată cu începerea Postului Mare, copiii din parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului” se vor pregăti pentru Ziua Învierii.

Timp de 6 săptămâni, copiii parohiei vor participa la programul de cateheze „Să-l primimIMG_6537 pe Hristos în inimile noastre”, în care vor afla mai multe despre Taina Spovedaniei. Micii creștini vor învăța prin metode interactive ce este spovedania, cât de important este rolul ei și cum trebuie făcută corect.

„Le-am spus copilașilor că, precum noi ne pregătim și facem curățenie în casa noastră, atunci când
așteptăm un musafir important, tot așa trebuie să ne pregătim pentru Ziua Învierii și să-l întâmpinăm pe Mântuitorul Isus Hristos cu inimile curate. Prin acest program ne-am propus să-i familiarizăm pe copii cu Taina Spovedaniei, mărturisirea la copii fiind un prim act de credință personală și răspundere proprie în fața lui Dumnezeu”, a declarat pentru radio Renașterea părintele paroh, Dan Hognogi.

Programul catehetic are loc în cadrul activităților săptămânale cu copiii, în fiecare sâmbătă de la ora 11, în biroul parohial al bisericii de pe strada Govora nr. 19, din cartierul clujean Mănăștur, a precizat Stela Florea, coordonatorul programului parohial.

Ultimele articole

Cum simplificăm o viață tot mai complicată? (ep 24)

Cum simplificăm o viață tot mai complicată? (ep 24)

O bună lecție pentru noi creștinii întru a ne simplifica viața ne-o oferă cel supranumit filozoful plăcerii. Vom fi surprinşi când vom afla adevăratele gusturi ale acestuia. Nici vorbă de grandoarea marilor case. Mâncarea sa era simplă, Epicur bea apă mai degrabă...

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...