Proiect filantropic, derulat de biroul de asistență socială al protopopiatului Năsăud

de | nov. 20, 2015

Protopopiatul Năsăud îi îndeamnă pe oamenii cu suflet mare să îi ajute pe copiii sărmani să aibă sărbători mai fericite. Pentru a veni în sprijinul celor care trăiesc în lipsuri și greutăți protopopiatul a demarat campania filantropică „Împreună de sărbători!”. Campania se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 20 decembrie, iar cei care doresc să se transforme în Moșul cel darnic și Bun pentru acești copii nevoiași pot face donații la sediul protopopiatului, Piața Unirii, nr.2.

„Această perioadă este poate cea mai frumoasă a anului, de care ne amintim cu drag din copilăria noastră, atât pentru bucuriile zăpezii, cât și pentru emoția cu care îl așteptam pe Moș Crăciun. Pentru a fi alături de copiii care nu l-au văzut de mulți ani pe Moș Crăciun și a ne transforma noi în „Moșul cel bun și darnic” pentru ei și pentru alții, care se zbat în lipsuri și greutăți, vă așteptăm să faceți donații. Toate donațiile vor fi distribuite, prin Biroul de Asistență Socială și preoții parohi, către cei peste 70 de copilași aflați în evidențele noastre”, a declarat Domnica Rusu de la Biroul de Asistență Socială al protopopiatului Năsăud.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...