Proiecte educative, desfășurate în parohiile Protopopiatului Dej, în vacanța de vară

de | sept. 7, 2018 | Activități parohiale

Sute de tineri din parohiile Protopopiatului Ortodox Dej au luat parte pe parcursul vacanței de vară, la o serie de proiecte educative.Acestea au avut ca scop transmiterea virtuților creștine și dezvoltarea personală a celor  implicați.Astfel, în parohiile Chiuiești, Pintic, Mica, Cetan, Strâmbu, dar și la sediul Protopopiatului au fost desfășurate ateliere de creaţie, jocuri sportive, seri de lectură biblică, excursii în natură şi la obiectivele importante din zonele apropiate. Totodată, copiii și tinerii s-au întrecut în  concursuri de lectură biblică, ateliere gospodărești, plimbări imaginare în jurul lumii, concursuri de talente și diferite jocuri.

,,Ne bucurăm pentru faptul că avem tineri frumoși și cuminți, care știu să își petreacă timpul liber frumos și cu folos! Scopul acestor activități este apropierea tinerilor unii de alții și apropierea lor față de Dumnezeu”, a declarat părintele Ioan Buftea, protopopul Dejului.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...