Proiectul social-filantropic „Dar de Crăciun”, în Episcopia Sălajului

de | dec. 22, 2015

Marţi, 22 decembrie a fost finalizat proiectul social-filantropic „Dar de Crăciun”. Proiectul s-a derulat  cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Petroniu și a avut ca obiectiv sprijinirea unui număr de 48 de copii  proveniţi din familii ce se confruntă problemele finaciare și sociale. Prin acest proiect,  cei 48 de copii aflaţi în evidenţele Biroului de Asistenţă Socială a Episcopiei Sălajului  au primit pachete cu dulciuri şi alimente, iar pentru 28 de copii au fost cumpărate cizmuliţe  şi paltonaşe.

Toate aceste daruri au fost împărţite copiilor de tinerii din Centrul de Voluntariat Sfântul Nicolae al Asociaţiei Filantropia Porolissum, care au mai găsit resurse ca în aceeaşi zi, să aducă alinare şi mângăiere prin colind pacienţilor internaţi în Spitalul de Urgenţă din Zalău.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

În săptămâna a V-a din Postul Paştilor, vineri seara, 19 aprilie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a oficiat Denia Acatistului Bunei Vestiri (a Imnului Acatist), înconjurat de un sobor...