Proiectul „Uniți în cânt pentru Hristos”, în parohia „Nașterea Domnului”

de | mai 14, 2018

La Parohia Ortodoxă „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este părintele Nicolae Buda, duminică, 13 mai 2018, credincioșii au avut parte de o zi specială. Sfânta Liturghie a fost înnobilată de oaspeți din Târgu Lăpuș, membrii corului mixt „Armonia” al Catedralei Ortodoxe „Sfinții  Arhangheli Mihail și  Gavriil”, condus de dirijorul Viorel Danciu, care  a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie. Corul a fost  însoțit de preoții Andrei Boboșan și Mihai Gheduțiu, care au slujit împreună cu preoții Nicolae Buda, Ciprian Taloș și părintele Dumitru Nan. Ei au răspuns invitației lansate de preoții și membrii corului parohiei (dirijor Radu Pintea) anul trecut, în postul Crăciunului, când a început colaborarea dintre cele două parohii.

Cuvântul de învățătură a fost ținut de părintele Mihai Gheduțiu. Părintele a pus la inima credincioșilor importanța luminii ochilor, dar mai ales a luminii credinței vorbind și „despre suferința pe care o îngăduie Dumnezeu pe umerii noștri” care, dacă o trăim cu răbdare, este spre mântuirea noastră. Întâlnirea s-a încheiat cu o mică agapă și cu promisiunea de a continua colaborarea prin Proiectul „Uniți în cânt pentru Hristos”.

Marilena Asănică

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...