Proiectul „Uniți în cânt pentru Hristos”, în parohia „Nașterea Domnului”

de | mai 14, 2018 | Activități parohiale

La Parohia Ortodoxă „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este părintele Nicolae Buda, duminică, 13 mai 2018, credincioșii au avut parte de o zi specială. Sfânta Liturghie a fost înnobilată de oaspeți din Târgu Lăpuș, membrii corului mixt „Armonia” al Catedralei Ortodoxe „Sfinții  Arhangheli Mihail și  Gavriil”, condus de dirijorul Viorel Danciu, care  a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie. Corul a fost  însoțit de preoții Andrei Boboșan și Mihai Gheduțiu, care au slujit împreună cu preoții Nicolae Buda, Ciprian Taloș și părintele Dumitru Nan. Ei au răspuns invitației lansate de preoții și membrii corului parohiei (dirijor Radu Pintea) anul trecut, în postul Crăciunului, când a început colaborarea dintre cele două parohii.

Cuvântul de învățătură a fost ținut de părintele Mihai Gheduțiu. Părintele a pus la inima credincioșilor importanța luminii ochilor, dar mai ales a luminii credinței vorbind și „despre suferința pe care o îngăduie Dumnezeu pe umerii noștri” care, dacă o trăim cu răbdare, este spre mântuirea noastră. Întâlnirea s-a încheiat cu o mică agapă și cu promisiunea de a continua colaborarea prin Proiectul „Uniți în cânt pentru Hristos”.

Marilena Asănică

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...