PS Benedict se va întâlni cu studenții arădeni. Tema evenimentului: „Tânăr pe cărări bătrâne”

de | mai 19, 2023

Asociația Studenților Creștini Ortodocși din Arad (ASCOR Arad) va organiza marți, 23 mai 2023, prima conferință din perioada Penticostarului, în Aula Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad. Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, va susține tema intitulată „Tânăr pe cărări bătrâne. Pledoarie pentru o tinerețe în siguranță”.

Ierarhul este autorul a numeroase cărți, articole și studii de specialitate și a susținut multe conferințe și meditații duhovnicești pentru preoți, elevi, studenți și credincioși din cuprinsul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului și nu numai.

„Vă așteptăm, deci, marți, 23 mai 2023, în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad, str. Academia Teologică nr. 11-13, de la ora 18, pentru a ne bucura împreună de cuvintele Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul”, a menționat Alexandru-Laurențiu Blaj, președinte ASCOR Arad, pe site-ul Arhiepiscopiei Aradului, care sprijină acest eveniment.

Intrarea este liberă.

Sursa: Basilica.ro

PS Benedict se va întâlni cu studenții arădeni. Tema evenimentului: „Tânăr pe cărări bătrâne”

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...