Radio Renașterea – Mănăstirea Nicula

de | aug. 13, 2016

Radio Renașterea, post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, păstrând tradiția cu care și-a obișnuit ascultătorii, transmite și în acest an, începând cu data de 14 august ora 18:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, toate Slujbele ce se oficiază la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, cu ocazia sărbătoririi hramului.

Și în acest an, echipa Radio Renașterea formată din Paul Siladi, Grigore Sâmboan, Dan Văscu și Emil Metea, vă vor face părtași la slujbele speciale și la modul în care se desfășoară unul dintre cele mai importante pelerinaje din țară.

Din 14 august, de la ora 18:00, toate slujbele oficiate la mănăstire vor fi transmise în direct, pe frecvențele radioului dar și pe internet.

O premieră în acest an este faptul că o parte din slujbe o să le puteți urmări și în varianta video, pe site-ul radioului. Mai multe camere au fost instalate în apropierea altarului de vară pentru ca cei ce nu pot ajunge să se poată bucura de momente deosebite de aici.

 

TRANSMISIE AUDIO

 

TRANSMISIE VIDEO

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru...

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...