Radio Renașterea, premiant al Târgului de carte „Gaudeamus”

de | apr. 29, 2015

Radio Renașterea al Arhiepiscopiei Clujului a primit premiul pentru cea mai bună mediatizare la secțiunea radio, a Târgului de carte „Gaudeamus” care s-a desfășurat în aceste zile la Cluj-Napoca. Potrivit chestionarelor pe care participanții la târg le-au putut completa la intrarea în pavilion, cei mai mulți au auzit de eveniment din emisiunile și buletinele informative difuzate la Radio Renașterea. De aceea, radioul a fost premiat, in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor Caravanei Gaudeamus din acest an, ce a avut loc în Piața Unirii, de la ora 12:00, astăzi, 26 aprilie 2015.

Organizatorii au declarat ca ediția din acest an a târgului a avut un succes deosebit, cu un record de participanți de peste 23. 000 de persoane: „A fost un succes de public, de vânzări, de evenimente, de presă. Este o bucurie enormă pentru noi și o onoare deosebită. Acest maraton care a durat 5 zile s-a bucurat de o caldură formidabilă a publicului. Referitor la numărul de participanți, acesta a fost un record față de ediția de anul trecut care a depășit 23.000 de vizitatori, un număr și așa greu de atins”, a afirmat directorul onorific al Târgului de carte „Gaudeamus”, Vladimir Epstein.

Târgul de carte „Gaudeamus” este un eveniment organizat de Radio Romania și s-a desfasurat la Cluj-Napoca în perioada 22-26 aprilie 2015. Evenimentul aflat la a 16-a ediție a reunit peste 80 de expozanţi care au adus cele mai recente apariţii editoriale și pachete promoţionale. De asemenea au avut loc numeroase lansări de carte şi concursuri pentru public.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...