Recensământ 2022: Centrele de autorecenzare asistată la Cluj-Napoca (audio)

de | mart. 26, 2022 | Societate

Clujenii care întâmpină probleme legate de autorecenzare, pot apela la asistența unui recenzor. Fiecare primărie din județ a amenajat puncte de lucru, unde cei doritori se pot adresa.

Cu detalii Directorul adjunct al Direcţiei de Statistică Cluj, domnul Silviu Vârva:

Persoanele care nu dispun de echipamente sau competențe digitale pentru a face acest demers, le recomand cu încredere să apeleze la recenzorii pentru autorecenzare asistată, din locațiile special amenajate de către fiecare primărie în parte. Pe site-urile primăriilor se găsesc aceste locații. Pentru Municipiul Cluj-Napoca avem opt locații: BT Arena, Clubul Pensionarilor Grigorescu, Clubul Pensionarilor din incinta cinematografului Dacia, Clubul Pensionarilor Zorilor, Baza Sportivă Gheorgheni, Clubul Pensionarilor din incinta cinematografului Măraști, Clubul Pensionarilor Someșeni, Primăria de cartier Iris.

 

Cele 8 centre vor funcționa în perioada 14.03.2022-15.05.2022, după următorul program: luni-duminică 09.00-20.00.

Pentru a veni in sprijinul cetățenilor, pe întreaga durată a recensământului-14.03.2022-17.07.2022- va funcționa un call center, care va fi direct conectat cu cele 8 centre de recenzare asistată și cu coordonatorii recensământului pe plan local.

Număr de telefon call-center: 0371-789142 (program de funcționare: luni-vineri 09.00-19.00; sâmbătă-duminică:11.00-15.00).

Recensământul populației și locuințelor a început în data de 14 martie, cu prima etapă, cea a autorecenzării, aceasta fiind un element de noutate în România.

După completarea chestionarelor, în decurs de maxim 7 zile acestea sunt validate

Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării, și aceasta se acordă persoanelor care se autorecenzează folosind echipamentul propriu, dar și celor care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului.

Ultimele articole

Mai multe din Societate
Campania de donare de sânge „Și tu poți fi erou” continuă la Gherla

Campania de donare de sânge „Și tu poți fi erou” continuă la Gherla

Campania Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla „Și tu poți fi erou – donează sânge” continuă la Gherla. Asociația Filantropia Ortodoxă filiala Gherla în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și cu susținerea Protopopiatului Ortodox Gherla...

Peste 8.000 de copii din Cantus Mundi cântă pentru Ora Pământului

Peste 8.000 de copii din Cantus Mundi cântă pentru Ora Pământului

Sâmbătă, 25 martie, în intervalul orar 20:30 – 21:30, peste 8.000 de copii și tineri din corurile și ansamblurile Programului Național Cantus Mundi se vor reuni simultan în toată țara și vor marca Ora Pământului prin concerte, recitaluri și evenimente muzicale, sub...

Ziua Mondială a Sindromului Down, marcată la Cluj de Consiliul Județean

Ziua Mondială a Sindromului Down, marcată la Cluj de Consiliul Județean

Consiliul Județean Cluj și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj marchează ziua de 21 Martie – Ziua Mondială a Sindromului Down, prin organizarea a două evenimente, special dedicate acestei cauze. Astfel, primul dintre ele va avea...