REPORTAJ: Întâlnirea Tinerilor Ortodocși 2015, aproape de debut

de | sept. 4, 2015

Cu adevărat, Întâlnirea Tinerilor Creștini Ortodocși de la Cluj-Napoca este un tur de forțe. În primul rând, de forțe pozitive, de energie, de viață, pentru că asta înseamnă tinerețea, de care Arhiepiscopia Clujului și-a dorit să aibă grijă. „Tinerii sunt cei ce însuflețesc lumea”, spune Mitropolitul Clujului, „de aceea trebuie să avem grijă de soarta lor, dacă vrem să avem un viitor bun!”, adaugă Înaltpresfințitul Părinte Andrei.

Aceasta a fost deviza cu care au pornit organizatorii, pregătirea celei mai mari reuniuni a tineretului ortodox de până acum. Au mai ramas doar câteva ore până la deschidere și deja, multe grupuri au ajuns la Cluj-Napoca.

În așteptarea deschiderii oficiale a Întâlnirii Tinerilor Creștini Ortodocși din Europa, organizată la Cluj-Napoca în perioada 4-7 septembrie 2015, Radio Renașterea vă oferă un reportaj despre ce a însemnat organizarea celei mai mari reuniuni de acest fel.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...