Reprezentanții a nouă parohii din protopopiatul Gherla, prezenți la sărbătoarea Zilelor Iclodului

de | sept. 4, 2017 | Activități parohiale

În duminica a XIII a dupa Rusalii, a avut loc în Parohia ortodoxa „Sf. Nicolae” din Iclod, intrunirea cercului pastoral Iclod.

Din acest cerc pastoral fac parte 9 parohii din protopopiatul Gherla: Bontida, Fundatura, Iclod, Iclozel, Orman, Livada, Ghirolt, Alunis si Corneni.

Această întrunire a fost prilejuită  de serbarea zilelor Iclodului. De la ora 14 in fata Monumentului Eroilor s-a savarsit o slujba de Te Deum, s-au depus coroane de flori in cinstea eroilor si  s-a vizitat muzeul comunei Iclod ” Aurel Bulbuc”.

De la ora 16 a  avut loc un spectacol folcloric, pe o scena amenajata la stadionul comunei, iar spre seara a fost  si un foc de artificii.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...