Rugăciune pentru Regina Ana

de | aug. 13, 2016 | Actualitatea religioasă

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, s-a rugat pentru Regina Ana, sâmbătă, 13 august 2016, la Palatul Regal, unde Majestatea Sa a fost depusă în ultimele zile. La slujba Trisaghionului, alături de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române s-au aflat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale şi Meridionale, şi Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei.

În continuare, a fost oficiată o slujbă religioasă catolică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan Robu, Mitropolit Romano-Catolic de Bucureşti.

După acest moment, cortegiul funerar a pornit spre Catedrala de la Curtea de Argeş, unde va avea loc, de la ora 15:00, slujba de înmormântare a Reginei Ana.

Regina Ana a României a trecut la Domnul, luni, 01 august 2016, în Elveţia.

Sursă:http://basilica.ro

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...