Rugăciune pentru Regina Ana

de | aug. 13, 2016

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, s-a rugat pentru Regina Ana, sâmbătă, 13 august 2016, la Palatul Regal, unde Majestatea Sa a fost depusă în ultimele zile. La slujba Trisaghionului, alături de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române s-au aflat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale şi Meridionale, şi Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei.

În continuare, a fost oficiată o slujbă religioasă catolică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan Robu, Mitropolit Romano-Catolic de Bucureşti.

După acest moment, cortegiul funerar a pornit spre Catedrala de la Curtea de Argeş, unde va avea loc, de la ora 15:00, slujba de înmormântare a Reginei Ana.

Regina Ana a României a trecut la Domnul, luni, 01 august 2016, în Elveţia.

Sursă:http://basilica.ro

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, marți, 23 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a slujit la Biserica „Sfântul Mare...