Rugăciune pentru sănătatea Regelui Mihai rostită de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei

de | mart. 10, 2016

Peste o sută de persoane s-au rugat, miercuri seară, la sfârşitul Vecerniei, pentru însănătoşirea Regelui Mihai, în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. Rugăciunea a fost rostită de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, care a subliniat în cadrul unui cuvânt de învățătură faptul că rugăciunea este cel mai bun medicament pentru cei aflați în suferință.

„Doctorul cel mare, doctorul sufletelor şi trupurilor este Domnul Isus Hristos. De aceea, în această seară de rugăciune, L-am rugat să îl facă sănătos pe Majestatea Sa, Regele Mihai, să îi aducă mângâiere şi însănătoşire. Când se află, acum, în suferinţă, noi credem că cel mai puternic mijloc de a-l ajuta este rugăciunea. Cu umilinţă te rugăm, Doamne, tămăduieşte-l pe Majestatea Sa, Regele Mihai, şi degrabă ridică-l din patul durerii. Îndură-te şi vindecă-l pe Regele Mihai şi dă-i sănătate”, a spus IPS Andrei.

regeMitropolitul Clujului a amintit și faptul că Regele Mihai a participat, în 5 noiembrie 1933, alături de tatăl său, Regele Carol al II-lea, la sfinţirea Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

„În jurul Regelui Mihai pluteşte o atmosferă de bunătate, de corectitudine, de demnitate, care sunt legate de o Românie frumoasă pe care am vrea să o vedem reintaurată în viaţa noastră, în jurul nostru. Istoria monarhiei, pentru unii dintre noi, vine cu amintiri nostalgice, legate de ceea ce este frumos şi bun în această ţară”, a mai spus înaltul ierarh ortodox.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA