Sărbătoare în parohia ortodoxă Iclod

de | mart. 7, 2016 | Activități parohiale

Duminică, 6 martie 2016, a avut loc în Parohia Ortodoxă Iclod, un eveniment cultural-religios intitulat „Din dragoste pentru mama”. Acesta a debutat la ora 10.00 în biserica cu hramul „Sfântul Nicolae” cu Sfânta Liturghie, unde răspunsurile au fost date de Corala „Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Gherla. Bucuria credincioșilor a fost cu atât mai mare cu cât alături de comunitate a fost și părintele protopop de Gherla, Paul Isip. Cântările liturgice intonate de tinerii, îmbrăcați în costume populare, cât și cuvântul de învățătură al părintelui protopop au făcut ca această zi să fie de neuitat pentru comunitatea din Iclod, a declarat pentru radio Renașterea, părintele paroh Nicolae Claudiu Herinean.

Duminică după-masa, de la ora 15.00 la Casa de Cultură din Iclod a avut loc un spectacol în cinstea mamei și a femeii creștine. Pe scenă au evoluat: Corala „Sfânta Ecaterina” a Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Gherla, Corul Școlii Gimnaziale din Iclod, Formația „Popas”, alături de solista Diana Roman ți Grupul Bărbătesc „Sfântul Nicolae” a parohiei  ortodoxe Iclod.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...