Sărbători de iarnă pline de speranță pentru 100 de copii orfani, cu sprijinul mănăstirii Piatra Craiului

de | nov. 10, 2020 | Societate

 Mănăstirea clujeană  „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” de la Piatra Craiului derulează în această perioadă o campanie filantropică, la finalul căreia 100 de copii orfani  vor avea parte de lumină și speranță de sărbătorile de iarnă.

„Dăruind vei dobândi – un dar mic pentru o bucurie mare” este motto-ul demersului umanitar, la care sunt invitați să se alăture toți cei care doresc „ să înțeleagă bucuria și împlinirea sufletească de a fi alături de copiii care nu au părinți și nici posibilități să întoarcă binele făcut”, după cum a precizat  starețul așezământului monahal, părintele Antonie Flore.

Mănăstirea organizează de zece ani astfel de campanii umanitare, prin  intermediul cărora sprijină de tinerii fără familii sau posibilități financiare. În acest an și-a propus să strângă fondurile necesare pentru a oferi îmbrăcăminte pentru 100 de copii orfani.   Donațiile în bani se pot face până la finalul lunii decembrie, în următoarele conturi:

RO53RZBR0000060007647016 – în RON

RO61RZBR0000060010726622 – în EURO

Deschise la Banca Raifffeisen – Huedin

Detalii se pot obține și la numerele de telefon: 0745997023 / 0722823300

Mănăstirea „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” este situată în localitatea Bucea, în dreptul Popasului Piatra Craiului, la jumătatea distanței dintre municipiile Cluj-Napoca și Oradea. Așezământul monahal, format din obște de călugări, a fost înființat în anul 1995, cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Mitropolitul Bartolomeu.

Sărbători de iarnă pline de speranță pentru 100 de copii orfani, cu sprijinul mănăstirii Piatra Craiului

Ultimele articole

Mai multe din Societate
Secția de spital în care „luminile nu se sting niciodată”

Secția de spital în care „luminile nu se sting niciodată”

„Ca specialitate, un neonatolog se formează în cinci ani. Ca și clinician, totdeauna este loc să mai înveți. (La Neonatologie), ca să ai o asistentă bună, în Terapie Intensivă, îți trebuie zece ani s-o formezi, în așa fel încât să te poți baza pe tot ce face ea...

Târgul Produs de Cluj la Agraria 2022

Târgul Produs de Cluj la Agraria 2022

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, participă până duminică, 8 mai a.c., la Târgul Internațional pentru Agricultură și Industrie Alimentară și Zootehnie, Agraria 2022. Evenimentul se desfășoară în incinta...