Sărbătorim sau nu Valentine’s Day?

Sărbătorim sau nu Valentine’s Day?

Zeci de tineri din Sîngeorz-Băi au participat Duminică, 12 februarie, la Centrul Misionar de Tineret “Ioan Bunea” din localitate, la dezbaterea „Sărbătorim sau nu Valentines Day?“, la invitaţia preoţilor din oraşul staţiune.

În cadrul acestei dezbateri a fost vizionată conferinţa părintelui profesor Stelian Tofană “Valentine’s Day Căsătorie de o zi sau de o viaţă?” care le-a adus o serie de lămuriri şi clarificări tinerilor prezenţi.

După vizionarea conferinţei, părintele Buia Dorel, unul dintre iniţiatori, i-a provocat la dialog pe tinerii prezenţi lansându-se o serie de discuţii între preoţi, profesori şi tineri, pe marginea acestui subiect. Pe lângă preoţii din localitate, Buia Dorel, Dacian Şanta şi Paul Gavriloaie, la această dezbatere a participat şi părintele Dan Cismaş de la Parohia Maieru dar şi profesori şi învăţători din oraşul-staţiune şi directorul Casei de Cultură din Sîngeorz-Băi, prof. Florin Hodoroga. La finalul dezbaterii,  s-au bucurat cu toții de o mică gustare pregătită de grupul de tineret al parohiei Sîngeorz-Băi III, a transmis pentru Radio Renașterea directorul Centrului Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, părintele Paul Gavriloaie.

Autor

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” din Cluj-Napoca.

Articole pe aceeași temă

Distribuie