Schimb de experiență la Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Nicolae” Mociu

de | mai 25, 2017

Tradiționalul schimb de experiență la care au participat reprezentanți ai Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, cât și ai centrelor pentru personae vârstnice și cu dizabilități, care funcționează în cadrul D.G.A.S.P.C Cluj  a avut loc marţi, 23 mai 2017 la Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Nicolae” Mociu, a transmis pentru radio Renaşterea pr. Iustin Câmpean.

Evenimentul a debutat la ora 10:00 cu săvârșirea Sfintei Liturghii, care a avut loc la biserica parohiei Mociu I și care a fost oficiată de către trei preoți: pr. Florin Ignat, pr. Daniel Sârb și pr. Iustin Câmpean.

Tema dezbătută și susținută de părintele Iustin Câmpean a fost: “Terapia prin rugăciune și muzică”. În camera de zi a centrului a urmat apoi un program de cântece, susținut de copiii de la gradinița din Mociu, conduși de educatoarea Lucia Foldvari. Programul s-a încheiat cu câteva pricesne interpretate de beneficiarele centrului, pregătite de asistenta medical Andreea Sallak. Schimbul de experientă s-a încheiat cu  agapa creştinească la care au participat toți invitații.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA