Schimb de experiență, la Centrul “Sfântul Nicolae” din Mociu

de | mai 19, 2015

La Centrul de Îngrijire și Asistență “Sfântul Nicolae” din Mociu a avut loc astăzi, 19 mai 2015, întâlnirea anuală a reprezentanților centrelor de îngrijire și asistență și a celor pentru persoane varstnice, care funcționează în cadrul Directiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.

 

Evenimentul a început la ora 10:00 când cei 45 de participanți, alături de directorul general adjunct DGASPC Corina Vasiliu, au vizitat centrul amenajat de Arhiepiscopia Clujului, împreună cu parohia ortodoxă Mociu I și care oferă îngrijire pentru 25 de persoane vârstnice. A urmat susținerea a două referate: „Îngrijirea bolnavului cu accident vascular cerebral” și „Medicul și preotul la căpătâiul omului suferind”. După acest moment cu toții au vizitat biserica ce se construieste în satul Zorenii de Vale.

“Întâlnirea a fost benefică pentru toți, împărtășindu-ne unii altora din experiența privind grija pentru persoanele vârstnice”, a declarat pentru radio Renașterea coordonatorul Centrului de Îngrijire și Asistență “Sfântul Nicolae” din Mociu, părintele Iustin Câmpean.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...