Școala de vară „Copilărie Binecuvântată”, la a III-a ediție

de | iun. 29, 2015 | Actualitatea religioasă

Copiii clujeni care își doresc o vacanță activă și distractivă sunt așteptați să participe în perioada 6-10 iulie 2015 la Școala de vară „Copilărie Binecuvântată”, organizată pentru al treilea an consecutiv de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, în parteneriat cu grădiniţa „Floare de Iris“ şi parohia „Buna Vestire“.

Activitățile educative și recreative ce se adresează copiilor între 4 şi 14 ani, vor avea loc zilnic, de luni şi până vineri, de la ora 16:00, la biserica parohiei „Buna Vestire” din cartierul clujean Iris. Cei care aleg să participe la școala de vară se vor distra şi vor putea învăţa lucruri noi, alături de profesori de la Seminarul Teologic Ortodox şi educatoare de la grădiniţa Floare de Iris. Le sunt pregătite celor mici o serie de workshop-uri de muzică, pictură, poveşti și modelaj. Totodată copiii se vor putea bucura de diferite jocuri în aer liber, să citească o carte, având acces la biblioteca bisericii şi să vizioneze filme educative. De la ora 18:00, copiii participă şi la un program duhovnicesc cu rugăciuni şi discuţii pe teme religioase.

Potrivit părintelui Liviu Vidican Manci, anul trecut au participat peste 160 de copii, însă anul acesta numărul locurilor disponibile a fost redus la 100, pentru desfășurarea activităților în condiții cât mai bune. Cei care doresc să obțină mai multe informații sunt invitați să intre pe pagina de facebook, școala de vară „Copilărie Binecuvântată” ediția a III-a.

FOTO Arhivă

 

Sfințirea capelei mortuare din Șieu-Odorhei

Sfințirea capelei mortuare din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Șieu-Odorhei, județul Bistrița-Năsăud. Cu acest prilej, de la ora...

Resfințirea Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Corușu

Resfințirea Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Corușu

În Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci (Luarea Crucii și urmarea lui Hristos), 17 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul...