Școala de vară „Copilărie Binecuvântată”, la a III-a ediție

de | iun. 29, 2015 | Actualitatea religioasă

Copiii clujeni care își doresc o vacanță activă și distractivă sunt așteptați să participe în perioada 6-10 iulie 2015 la Școala de vară „Copilărie Binecuvântată”, organizată pentru al treilea an consecutiv de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, în parteneriat cu grădiniţa „Floare de Iris“ şi parohia „Buna Vestire“.

Activitățile educative și recreative ce se adresează copiilor între 4 şi 14 ani, vor avea loc zilnic, de luni şi până vineri, de la ora 16:00, la biserica parohiei „Buna Vestire” din cartierul clujean Iris. Cei care aleg să participe la școala de vară se vor distra şi vor putea învăţa lucruri noi, alături de profesori de la Seminarul Teologic Ortodox şi educatoare de la grădiniţa Floare de Iris. Le sunt pregătite celor mici o serie de workshop-uri de muzică, pictură, poveşti și modelaj. Totodată copiii se vor putea bucura de diferite jocuri în aer liber, să citească o carte, având acces la biblioteca bisericii şi să vizioneze filme educative. De la ora 18:00, copiii participă şi la un program duhovnicesc cu rugăciuni şi discuţii pe teme religioase.

Potrivit părintelui Liviu Vidican Manci, anul trecut au participat peste 160 de copii, însă anul acesta numărul locurilor disponibile a fost redus la 100, pentru desfășurarea activităților în condiții cât mai bune. Cei care doresc să obțină mai multe informații sunt invitați să intre pe pagina de facebook, școala de vară „Copilărie Binecuvântată” ediția a III-a.

FOTO Arhivă

 

Ultimele articole

Sinaxa stareților și starețelor din mănăstirile Episcopiei Sălajului

Sinaxa stareților și starețelor din mănăstirile Episcopiei Sălajului

Joi, 16 septembrie 2021, la Centrul Eparhial al Episcopiei Sălajului, sub președinția Preasfințitului Părinte Petroniu, a avut loc Sinaxa stareților și starețelor mănăstirilor din Episcopia Sălajului. La această întâlnire au participat toți superiorii așezămintelor...

Editura Renasterea, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Editura Renasterea, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Două volume apărute la Editura Renașterea a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului vor fi lansate în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Momentul va avea loc vineri, la ora 12.00, în Piața Unirii, cu participarea Înaltpreasfințitului...