Școala de vară „Copilărie binecuvântată”, la a VII-a ediție

de | iul. 5, 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, în perioada 1-5 iulie 2019, 194 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, au participat la Școala de vară „Copilărie binecuvântată”, organizată în cadrul Parohiei „Buna Vestire”, din cartierul clujean Iris.

În fiecare zi copiii au participat la ateliere precum: muzică, povești, Step by Step Story Time, pictură, prescuri, jocuri în aer liber, proiecții de film, precum și alte activități educative și recreative. De asemenea, fiecare zi s-a încheiat cu participarea tuturor copiilor la slujba Paraclisului Maicii Domnului.

În cea de-a treia zi a evenimentului, miercuri, 3 iulie, copiii au fost vizitați de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, care a oficiat, de la ora 18:00, slujba Paraclisului Maicii Domnului, apoi a rostit un cuvânt de învățătură și  i-a binecuvântat pe toți cei prezenți, oferitind câte un dar fiecărui copil participant.

Vineri, 5 iulie, la festivitatea de închidere a taberei, în mijlocul copiilor a fost prezent exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, arhim. Dumitru Cobzaru, care a oficiat slujba Paraclisului și a rostit un cuvânt duhovnicesc.

Școala de vară „Copilărie binecuvântată” a fost organizată pentru al șaptelea an consecutiv de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Grădiniţa „Floare de Iris” şi Parohia „Buna Vestire” din cartierul Iris.

Mai multe fotografii AICI 

Programul de vară „Copilărie Binecuvântată” organizat de STO, GFI și PBV a ajuns la ediția a VII-a. Bucuria poate fi urmărită și în pozele pe care le-am postat!

Publicată de Parohia Ortodoxă "Buna Vestire" Cluj-Napoca pe Vineri, 5 iulie 2019

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...