Școala de vară „Copilărie binecuvântată”, la a VII-a ediție

de | iul. 5, 2019 | Actualitatea religioasă

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, în perioada 1-5 iulie 2019, 194 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, au participat la Școala de vară „Copilărie binecuvântată”, organizată în cadrul Parohiei „Buna Vestire”, din cartierul clujean Iris.

În fiecare zi copiii au participat la ateliere precum: muzică, povești, Step by Step Story Time, pictură, prescuri, jocuri în aer liber, proiecții de film, precum și alte activități educative și recreative. De asemenea, fiecare zi s-a încheiat cu participarea tuturor copiilor la slujba Paraclisului Maicii Domnului.

În cea de-a treia zi a evenimentului, miercuri, 3 iulie, copiii au fost vizitați de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, care a oficiat, de la ora 18:00, slujba Paraclisului Maicii Domnului, apoi a rostit un cuvânt de învățătură și  i-a binecuvântat pe toți cei prezenți, oferitind câte un dar fiecărui copil participant.

Vineri, 5 iulie, la festivitatea de închidere a taberei, în mijlocul copiilor a fost prezent exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, arhim. Dumitru Cobzaru, care a oficiat slujba Paraclisului și a rostit un cuvânt duhovnicesc.

Școala de vară „Copilărie binecuvântată” a fost organizată pentru al șaptelea an consecutiv de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Grădiniţa „Floare de Iris” şi Parohia „Buna Vestire” din cartierul Iris.

Mai multe fotografii AICI 

Programul de vară „Copilărie Binecuvântată” organizat de STO, GFI și PBV a ajuns la ediția a VII-a. Bucuria poate fi urmărită și în pozele pe care le-am postat!

Publicată de Parohia Ortodoxă "Buna Vestire" Cluj-Napoca pe Vineri, 5 iulie 2019

 

Ultimele articole

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, la sediul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, s-au desfăşurat lucrările Adunării eparhiale și a fost prezentat bilanţul activităţilor Arhiepiscopiei...