Școală de vară, la Parohia Mociu I

de | aug. 12, 2018 | Activități parohiale

Parohia Ortodoxă  Mociu I a organizat în perioada 1-10august 2018 cea de-a  treia ediție a „Școlii de vară”.  La evenimentul estival au participat  72 de copii de toate vârstele.

Potrivit preotului paroh Iustin Câmpean, copiii au participat la diferite ateliere creative în cadrul cărora  au cântat, au desenat, au jucat șah, au modelat, au cusut lucruri de mana și s-au jucat.

La final, în calitate de gazdă, preotul paroh a adus mulțumiri părinților și bunicilor care i-au însoțit pe copii la activități. În mod deosebit au fost evidențiați colaboratorii din acest an, fără de care aceste evenimente nu ar putea fi organizate.

Ultimele articole

20 iulie –  Sfântul Slăvitul Proroc Ilie Tesviteanul

20 iulie – Sfântul Slăvitul Proroc Ilie Tesviteanul

Sfântul Proroc Ilie – văzătorul de Dumnezeu, făcătorul de minuni și zelotul dumnezeieștii credințe – s-a născut din seminția preoțească a lui Aaron în pământul Arabiei, în cetatea Tesvi, pentru care pricină s-a și numit Tesviteanul. Când s-a născut pruncul Ilie, tatăl...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...