Școala de vară „Zbor de înger”, în parohia clujeană Sărata

de | aug. 27, 2017 | Activități parohiale

În perioada 21-25 august 2017, în parohia clujeană Sărata s-a desfășurat proiectul Școala de vară „Zbor de înger”, sub coordonarea preotului paroh Andrei Misaroş, a învăţătoarei Andreea Misaroş și a educatoarei Mihaela Șigăuan.

În fiecare zi, copiii și-au început activitățile cu o rugăciune, după care au desenat, s-au jucat și au luat parte la diverse  activități religioase. De asemenea, au învățat să coase modele tradiționale pe etamină și fiecare a realizat câte o bentiță sau un papion.

Joi, copiii au mers prin sat și le-au împărţit bunicuţelor sau mămicilor întâlnite  flori din hârtie confecționate de ei. Vineri, în ultima zi a programului Școala de vară „Zbor de înger”, a  avut loc festivitatea de premiere.

„Copiii s-au declarat foarte mulţumiţi de activităţile desfăşurate şi şi-au exprimat dorinţa de a se mai partuicipa şi altă dată la  astfel de programe. De asemenea, mulţumim doamnei Andreea Misaroş pentru devotamentul şi pasiunea puse în acest proiect şi doamnei Mihaela Șigăuan pentru sprijin şi implicare”, a precizat părintele Andrei Misaroş.

Ultimele articole

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat Acest Sfânt Cuvios s-a născut în Antiohia Siriei în anul 521. Încă de la şase ani, după ce tatăl său, Ioan, a murit în timpul unui cutremur, cu binecuvântarea mamei sale, Sfânta Marta (pomenită la 4 iulie), a mers în Seleucia,...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...