Școala de vară „Zbor de înger”, în parohia clujeană Sărata

de | aug. 27, 2017

În perioada 21-25 august 2017, în parohia clujeană Sărata s-a desfășurat proiectul Școala de vară „Zbor de înger”, sub coordonarea preotului paroh Andrei Misaroş, a învăţătoarei Andreea Misaroş și a educatoarei Mihaela Șigăuan.

În fiecare zi, copiii și-au început activitățile cu o rugăciune, după care au desenat, s-au jucat și au luat parte la diverse  activități religioase. De asemenea, au învățat să coase modele tradiționale pe etamină și fiecare a realizat câte o bentiță sau un papion.

Joi, copiii au mers prin sat și le-au împărţit bunicuţelor sau mămicilor întâlnite  flori din hârtie confecționate de ei. Vineri, în ultima zi a programului Școala de vară „Zbor de înger”, a  avut loc festivitatea de premiere.

„Copiii s-au declarat foarte mulţumiţi de activităţile desfăşurate şi şi-au exprimat dorinţa de a se mai partuicipa şi altă dată la  astfel de programe. De asemenea, mulţumim doamnei Andreea Misaroş pentru devotamentul şi pasiunea puse în acest proiect şi doamnei Mihaela Șigăuan pentru sprijin şi implicare”, a precizat părintele Andrei Misaroş.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...