Școala Primară ”Sfântul Stelian” Bistrița face înscrieri pentru clasa pregătitoare

de | apr. 3, 2023

Școala noastră își desfășoară activitatea sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI, având în prezent o clasă pregătitoare și clasa I.

Școala Primară ”Sfântul Stelian” Bistrița face înscrieri pentru clasa pregătitoare
Şcoala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița implementează curriculumul naţional aprobat prin ORDIN nr. 3.371 din 12 martie 2013 privind aprobarea planurilor-cadru de învățământ pentru învățământul primar și a Metodologiei privind aplicarea planurilor-cadru de învățământ pentru învățământul primar. Școala Primară “Sfântul Stelian” a primit autorizația de funcționare din partea Ministerului Educației în baza Ordinului de Ministru cu nr. 4973/23.08.2021.

Școala Primară ”Sfântul Stelian” Bistrița face înscrieri pentru clasa pregătitoare
Cultura organizațională a școlii se construiește în jurul ideii de implicare într-un demers care încurajează și susține credința, respectul, colaborarea, determinarea, empatia, creativitatea, receptivitate la nou. Dorința noastră este să creăm în școală un climat de lucru stimulativ, care să asigure atât calitatea actului educațional, cât și motivația învățării, în contextul unei relaționări bazate pe valorile creștine.
Schema orară oferă o imagine a modului de implementare a curriculumului național în școala noastră. Pe lângă disciplinele de studiu obligatorii, cuprinse în planul-cadru, există, ca propuneri pentru disciplina opțională, Liturghia prin ochi de copil sau Învățăm, cântăm și participăm la Sfânta Liturghie, discipline ofertate la nivelul municipiului Bistrița doar în școala noastră.

Oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024 include:
Clasa pregătitoare (20 locuri)
Clasa I (20 locuri)
Clasa II- a (20 locuri)

Programul școlar este în intervalul 8.00-12.00, iar programul extracurricular este de la ora 12.00 la ora 16.00, care include servirea mesei dar și o paletă bogată de activități educative, recreative și culturale. Pentru înscrieri, informații sau detalii putem fi contactați la următoarele numere de telefon: 0747/088826, prof. înv. primar. Matei Irina sau 0745/374102, pr. Tudor Mudure.

Pr. Tudor Mudure-Iacob
Inspecor de tineret
Manager Școala Primară ”Sfântul Stelian” Bistrița

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate | Arhiva
Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Memorialul Gherla vă invită duminică, 21 aprilie 2024, de la ora 12.30 la o dublă lansare de carte: „Cântecul pietrei” și „Pe drumul închisorii”. Amândouă volumele sunt dedicate memoriei părintelui Nicolae Bordașiu. Primul volum este de poezie, „Cântecul Pietrei”,...

USAMV Cluj-Napoca, la Agraria 2024

USAMV Cluj-Napoca, la Agraria 2024

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va participa, în calitate de partener, la AGRARIA 2024, între 18-21 aprilie, în spațiul expozițional dedicat, din comuna Jucu (județul Cluj). Facultățile din cadrul universității noastre vor...