Seară de excepţie la Huedin

de | iun. 6, 2016 | Activități parohiale

Joi seara a avut loc un eveniment remarcabil la Casa de Cultură din Huedin. Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, Parohia Ortodoxă Huedin 2, păstorită de pr. Lupuţan Dan, a organizat în data de 2 iunie 2016, ora 18, la Casa de Cultură a oraşului Huedin ( sala mare ), un micro-concert de muzică clasică şi o dezbatere cu tema Curajul Credinţei şi Bucuria întâlnirii, susţinute de: Protos. Benedict Vesa – secretar eparhial, Florin Vlad la vioară, Peter Kolcsar la pian, Vlad Ardelean Ana-Maria- profesor şi pr. Mudure Tudor – moderator.

Tinerii de la Centrul Catehetic Protopop Martir Aurel Munteanu, al Parohiei Ortodoxe Sfânta Treime Huedin 2, au susţinut un micro-concert de pricesne. Cei prezenţi au avut parte şi de o supriză. Un grup de elevi de la Şcoala din Dealu Negru, comuna Călăţele au suţinut un spectacol popular de excepţie, o şezătoare. La final, părinţii Benedict Vesa si Tudor Mudure au primit disticţia Protopop Martir Aurel Munteanu, iar toţi cei implicaţi in desfăşurarea evenimentului au primit diplome de recunoştinţă.

Pr.  Dan Lupuţan

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...