Seară duhovnicească, în Parohia Ortodoxă Aghireșu Fabrici

de | apr. 3, 2017 | Activități parohiale

Duminică, 2 aprilie 2017, a avut loc în Parohia Ortodoxă Aghireșu Fabrici din Protopopiatul Huedin, o seară duhovnicească. A fost săvârșită Taina Sfântului Maslu în sobor de opt preoți și un diacon, în prezența unui impresionant număr de credincioși.

La finalul slujbei părintele Dan Lupuțan le-a vorbit credincioșilor despre rugăciune și foloasele ei. A urmat apoi premierea fiicei părintelui paroh al Parohiei Aghireșu Fabrici, Șerban Maria, elevă a Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, care a obținut locul I la Olimpiada de Religie etapa județeană, urmând să reprezinte județul Cluj în etapa națională ce va avea loc la Craiova. Părintele protopop i-a înmânat o Diplomă de excelență și un mic sprijin financiar pentru încurajare.

Părintele paroh Șerban Sebastian a implementat în Parohia Aghireșu Fabrici multe programe catehetice ce îi vizează pe tineri, având o misiune frumoasă și dinamică cu aceștia.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...