Seară duhovnicească, în Parohia Ortodoxă Aghireșu Fabrici

de | apr. 3, 2017 | Activități parohiale

Duminică, 2 aprilie 2017, a avut loc în Parohia Ortodoxă Aghireșu Fabrici din Protopopiatul Huedin, o seară duhovnicească. A fost săvârșită Taina Sfântului Maslu în sobor de opt preoți și un diacon, în prezența unui impresionant număr de credincioși.

La finalul slujbei părintele Dan Lupuțan le-a vorbit credincioșilor despre rugăciune și foloasele ei. A urmat apoi premierea fiicei părintelui paroh al Parohiei Aghireșu Fabrici, Șerban Maria, elevă a Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, care a obținut locul I la Olimpiada de Religie etapa județeană, urmând să reprezinte județul Cluj în etapa națională ce va avea loc la Craiova. Părintele protopop i-a înmânat o Diplomă de excelență și un mic sprijin financiar pentru încurajare.

Părintele paroh Șerban Sebastian a implementat în Parohia Aghireșu Fabrici multe programe catehetice ce îi vizează pe tineri, având o misiune frumoasă și dinamică cu aceștia.

Ultimele articole

Reflecții asupra cultului divin

Reflecții asupra cultului divin

Scopul întregii educații catehetice, religioase a creștinului este acela de a-l introduce în Biserică, în trupul mistic al lui Hristos și să îl integreze în viața Bisericii, care este viața de har, de comuniune cu Dumnezeu, de iubire, de unitate și progres duhovnicesc...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...