Seară duhovnicească la Ilva Mare

de | sept. 28, 2015

Preoţii din Cercul pastoral-misionar Ilva Mică, coordonaţi de părintele  Iuliu Brici, s-au întâlnit duminică, 27 septembrie 2015, în parohia Ilva Mare I din Protopopiatul Năsăud. De la ora 16:00, în biserica ce poartă hramul „Naşterea Maicii Domnului”, în prezenţa a numeroși credincioşi, soborul de peste 10 preoţi, alături de părintele paroh Dănilă Solovăstru, au săvârşit Taina Sfântului Maslu.

În cuvântul de învăţătură rostit la sfârşitul slujbei, părintele Ioan Mihăilă de la parohia Leșu II a vorbit credincioşilor despre „Familia creștină – Biserica de acasă” şi a subliniat că familia este chemată încă din această lume să devină o antecameră a Împărăției lui Dumnezeu.

Seara duhovnicească de la Ilva Mare a continuat activitatea misionară a Cercului preoţesc Ilva Mică, aceasta fiind cea de a 60-a întâlnire din istoria acestui cerc pastoral.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...