Seară duhovnicească la Ilva Mare

de | sept. 28, 2015 | Activități parohiale

Preoţii din Cercul pastoral-misionar Ilva Mică, coordonaţi de părintele  Iuliu Brici, s-au întâlnit duminică, 27 septembrie 2015, în parohia Ilva Mare I din Protopopiatul Năsăud. De la ora 16:00, în biserica ce poartă hramul „Naşterea Maicii Domnului”, în prezenţa a numeroși credincioşi, soborul de peste 10 preoţi, alături de părintele paroh Dănilă Solovăstru, au săvârşit Taina Sfântului Maslu.

În cuvântul de învăţătură rostit la sfârşitul slujbei, părintele Ioan Mihăilă de la parohia Leșu II a vorbit credincioşilor despre „Familia creștină – Biserica de acasă” şi a subliniat că familia este chemată încă din această lume să devină o antecameră a Împărăției lui Dumnezeu.

Seara duhovnicească de la Ilva Mare a continuat activitatea misionară a Cercului preoţesc Ilva Mică, aceasta fiind cea de a 60-a întâlnire din istoria acestui cerc pastoral.

 

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...