Ședința Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Clujului

de | ian. 18, 2016

La sediul Arhiepiscopiei Clujului vor avea loc sâmbătă, 23 ianuarie 2016, ședințele Consiliului și Adunării Eparhiale. Acestea vor fi prezidate de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Se va discuta activitatea pe anul trecut de la nivelul celor 4 sectoare administrative ale Arhiepiscopiei, precum și proiectele pe anul acesta, a declarat purtătorul de cuvânt, părintele Bogdan Ivanov: „În prima parte a dimineții de sâmbătă va avea loc ședința Consiliului Eparhial format din membrii permanenței în frunte cu Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, alături de Preasfințitul Episcop Vasile Someșanul și cei zece membrii ai Consilului Eparhial, ședință la care vor fi prezentate pe larg rapoartele de activitate ale celor patru sectoare administrative importante ale Arhiepiscopiei noastre. Începând de la ora 10, în Sala „Nicolae Ivan” va avea loc ședința Adunării Eparhiale într-o formulă mai extinsă la care participă cei 30 de membrii ai adunării și în care se vor prezenta pe larg rapoartele de activitate pe 2015, cât și noile proiecte”.

În deschiderea ședinței Adunării Eparhiale, în paraclisul Seminarului Teologic Ortodox va fi oficiată o slujbă de Te-Deum.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședința anuală de lucru a Adunării Naționale Bisericești

Ședința anuală de lucru a Adunării Naționale Bisericești

Palatul Patriarhiei a găzduit miercuri, 28 februarie 2024, ședința de lucru a Adunării Naționale Bisericești (ANB), prezidată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Membrii acestui organism central deliberativ au participat la lucrări...

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Monor

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Monor

În Duminica a 33-a după Rusalii (a Vameșului și a Fariseului), 25 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia...