Ședința celor trei cercuri misionar-pastorale din Cluj-Napoca

de | oct. 25, 2016 | Actualitatea religioasă

Cele trei cercuri misionar-pastorale din Cluj-Napoca s-au întâlnit în sedință comună marți, 25 octombrie 2016, la Biserica „Înălțarea Domnului” de pe B-dul Dorobanților pentru a pune la punct programul Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Municipiu.

Evenimentul ar urma sa aibă loc în luna decembrie, potrivit părintelui protopop Gheorghe Braica.

AUDIO:

În cadrul ședinței celor trei cercuri misionar-pastorale s-au discutat și alte aspecte ale activității preoților, cum ar fi creativitatea în activitatea predicatorială.

Despre acest subiect a vorbit pe larg părintele Dorel Gălan, preot la Biserica „Sfântul Gheorghe” din cartierul clujean Grigorescu.

AUDIO:

Ultimele articole

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...

Marșul pentru Viață 2023, la Cluj-Napoca

Marșul pentru Viață 2023, la Cluj-Napoca

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, și Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, au participat...